Analiza hranei pentru animale:
- Examen fizico-chimic al materiilor prime si furajelor combinate
- Examen microbiologic al materiilor prime si furajelor combinate
- Examen micologic al materiilor prime si furajelor combinate
- Determinarea cantitativa a micotoxinelor din materii prime si furaje combinate: DON, Aflatoxine, Ochratoxina A, Zearalenona, Fumonisina
Analiza alimentetelor de origine animala si nonanimala:
- Examen microbiologic al materiilor prime si produselor din carne, lapte, panificatie/patiserie/cofetarie, alimente gata de consum, conserve, ceaiuri, condimente si ingredienti( inclusiv apa)
- Determinarea micotoxinelor din materii prime si produse de origine nonanimala ( condimente, cereale, fructe uscate, nuci, cafea, vin)
- Determinarea micotoxinelor din materii prime si produse de origine animala: Aflatoxina M1 din lapte si produse lactate
- Pachet pentru ferme si fabrici de procesare a laptelui:NTG, Stafilococi coagulazo-pozitivi, Aflatoxina M1
Analize pentru sanatatea animalelor:
- Analize serologice pentru boli infectioase ale porcilor si pasarilor si decelarea titrurilor vaccinale
- Analize hematologice si biochimice pentru animalele de companie
- Analize biochimice (profil metabolic) pentru animalele de ferma (pasari, porcine, bovine, cabaline)
- Investigarea unor stari patologice prin identificarea bacteriilor si fungilor si stabilirea antibiorezistentei germenilor izolati (antibiograma)
- Izolarea si identificarea Salmonella spp. din probe din etapa de productie primara (oua, oua embrionate, puf, meconiu, fecale, sosete-tampon)
Teste de sanitatie:
- Teste de sanitatie (suprafete, ambalaje) din spatiile de productie alimentara/depozite alimentare/centre de ambalare oua
- Teste de sanitatie din adaposturile de pasari si porci (verificarea decontaminarii tehnologice inainte de populare)
- Teste de sanitatie din Statiile de incubatie pentru prezenta contaminarii cu fungi patogeni (identificarea Aspergillus spp)
- Teste pentru igiena productiei in FNC-uri (fungi si Salmonella spp.)
- Teste de Aeromicroflora pentru spatiile de productie din diverse industrii (alimentara, farmaceutica, produse tip plafar, etc.)