Noutăți

Noutăți 2017-07-28T12:42:45+00:00

Clientii nostri au fost, sunt si vor fi intotdeauna prioritatea noastra, de aici si dorinta permanenta de a le oferi servicii de calitate la standarde europene.
In ianuarie 2015 activitatea analitica a Laboratorului a fost completata prin extinderea autorizarii sanitare veterinare :

Noutăți

Incepand cu acest an vom putea oferi clientilor nostri analize pentru sanatatea animalelor de ferma prin tehnica real – time PCR( RT-PCR)! Alaturi de analize serologice virala si bacteriana, detectia agentilor etiologici ai unor boli ca Blue Tongue sau Diareea virală bovină – Boala mucoaselor (DVB – BM) prin tehnica PRC, vom fi singurul Laborator din Romania care va oferi fermierilor si exportatorilor de animale vii in tarile Uniunii Europene si in tarile terte, posibilitatea realizarii acestor analize in tara noastra, economisind timp si bani!

Prin adaugarea acestui serviciu vom deveni primul Laborator sanitar veterinar privat din Romania care ofera analize pentru sanatatea animalelor prin tehnica PCR , in momentul de fata fermierii romani fiind nevoiti sa trimita probele in alte tari precum Austria si Germania, cu toate cheltuielile suplimentare pe care le implica tranzitul international al probelor!