Despre noi

Despre noi 2017-07-28T09:47:33+00:00

Cine suntem?

Suntem primul Laborator Sanitar Veterinar privat din Moldova, profilat initial pe sanatatea,bunastarea animalelor si protectia mediului, autorizat sanitar veterinar de catre A.N.S.V.S.A. in 2011.In ianuarie 2015 am extins autorizarea pe o gama mai mare de metode, adaugand analize si in domeniul Sigurantei alimentelor.

Suntem o echipa tanara si dinamica formata din 3 medici veterinari, 2 ingineri chimisti, un biolog si un laborant.Avem o experienta de 3 ani in piata analizelor de laborator in domeniul sanatatii animalelor si experienta in colaborarea cu clientii pe segmentul de analize necesare acordarii subventiilor pentru crescatorii de pasari si porci.

Personalul este supus unui program continuu de pregatire si perfectionare profesionala si participa periodic la cursuri de perfectionare si la teste de copmarare interlaboratoare nationale si internationale.

In anul 2013 am finalizat cu succes un proiect de finantare prin P.N.D.R. in valoare de 84 346 de euro, prin care s-a realizat dotarea laboratorului cu echipamente performante; proiectul a aparut in Revista ,,BUNE PRACTICI-Reteaua Nationala De Dezvoltare Rurala, nr 7 din 2014”

Laboratorul se afla in etapa premergatoare obtinerii acreditarii pentru Sistemul Calitatii conform ISO 17025, de catre organismul national de certificare in domeniu-RENAR

Ce aducem nou?

Tarife semnificativ mai mici in comparatie cu ce ofera alte laboratoare de profil din piata precum si posibilitatea negocierii preturilor la pachete de analize!
Colaborare si comunicare stransa cu clientii care colaboreaza cu noi pe baza de contract, preluarea si transportul probelor in conditii optime prin serviciul de curierat, cu transportul gratuit pentru client. 

Rapiditate in efectuarea analizelor : prin tehnologia performanta de nivel international, timpul necesar detectiei germenilor patogeni din alimente si hrana pentru animale este redus de la 5-7 zile la doar 24 de ore! Siguranta alimentelor poate fi garantata inca de pe flux, inainte de ambalare, evitandu-se pierderi de bani, timp si imagine! 

Rapiditate in comunicarea rezultatelor analizelor, astfel incat beneficiarii sa poata folosi buletinele de analiza in termenele de timp necesare; in acest sens, buletinul de analiza se trimite prin fax/mail, in ziua obtinerii rezultatelor, originalele fiind trimise prin posta si/sau curier rapid cu transportul gratuit pentru beneficiar.

Consultanta si solutii tehnice pentru surmontarea eventualelor probleme din teren, cu deplasarea specialistilor nostri la sediul clientului.
Confidentialitatea absoluta este deviza noastra !